Activitats


Estem preparant les activitats de l'any 2015, aquest any ens hem proposat donar una empenta al centre.

Estem treballant per fer uns tallers formatius de temàtiques variades per ampliar els coneixements teòrics i pràctics, per poder assolir els nostres reptes amb una major seguretat. Aquests tallers tractaran temes variats.
Noves tecnologies: d'un ús bàsic del gps fins a poder treure-li tot el suc a l'aparell. Programes interessants i molta més informació.
Orientació bàsica: Mapa i brúixola, ús i més

Continuarem amb la construcció del nostre rokodrom i esperem poder tenir-lo enllestit a mitjans d'any i poder començar a fer activitats. Sabem que aquest projecte mai el tindrem finalitzat, sempre hi hauran millores a fer, ampliacions i manteniment, però ja no ens ocuparà tant de temps i energia com ens ha ocupat els darrers anys.

D'una altra banda comentar-vos que estem pensant fer activitats conjuntes amb altres entitats del poble que quan les tinguem enllestides ja us informarem.

Amb el nostre gran repte ( rokodrom) molt encarrilat, hem decidit marcar-nos un altre repte que mai s'acabarà i que anirem fent de mica en mica. L'hem anomenat Redescobrint les Gavarres. Aquest repte s'ha anat coent a foc lent. Més endavant us explicarem de que es tracta però aquí us donem cinc cèntims. Com el nom indica va relacionat amb les nostres muntanyes i amb els seus indrets amagats i els que es veuen.
Per una banda volem participar amb http://perdutalesgavarres.blogspot.com.es/  i per una altra amb http://wikipedra.catpaisatge.net/
Això vol dir a grans trets tenir tot el nostre patrimoni documentat i geolocalitzat i que tothom pugui accedir a ell.
Esperem el vostre ajut per poder assolir aquest repte.

Atentament la junta